Vereniging TestNet lanceert nieuw ledenplatform

Tijdens ons voorjaarsevenement op 12 mei presenteerden wij ons nieuwe logo en nu is ook de nieuwe website live. Met het vernieuwde platform kunnen wij onze bestaande en nieuwe leden nog beter van dienst zijn. Benieuwd? Bekijk de nieuwe website hier.

Aanleiding
Het 25-jarig bestaan van onze vereniging vormde de aanleiding om het vorige platform te evalueren. Het bestuur kwam al snel tot de conclusie dat de website in look en feel maar ook in gebruikerservaring kon verbeteren.
Bij vereniging TestNet staat het vergaren van kennis én deze kennis met je vakgenoten delen centraal. Daarom is het van belang dat het nieuwe platform alle waardevolle evenementen, ook van de werkgroepen, in de spotlight zet.
Samen met onze IT-partner en WordPress expert Aiwos zijn we als vereniging terug naar de tekentafel gegaan. De nieuwe merkidentiteit moest tot in de puntjes doorgevoerd worden, maar het platform zelf was ook toe aan vernieuwing.

Resultaat tot dusver
Bestuurslid Informatievoorziening & beheer, Hatim Chahim (TestNet): “We hebben in korte tijd het platform helemaal opnieuw opgebouwd. Het online publiceren van onze events kost nu 70% minder tijd. Daarnaast is het nieuwe design fris en modern.”
Partner en ICT-projectmanager Erik van Beek (Aiwos): “Bij Aiwos waren we blij met de kans om meteen vanaf het begin met de vereniging mee te kunnen denken. Het platform is nu toekomstbestendig en passend bij de doelgroep van (zeer kritische) testers.”
Wat betekent het nieuwe platform voor jou als lid?
Tot 1 juli is zowel de huidige (www.testnet.org) als de nieuwe website live (25jaar.testnet.org) en via beide websites kun je je aanmelden voor events. De nieuwe website vereist echter wel dat je een account aanmaakt voordat je kunt starten met het aanmelden voor een evenement. Daarover hieronder meer informatie. Op 1 juli nemen we afscheid van de oude website en gaat de laatstgenoemde URL offline.

Activatielink nieuwe website
Alle leden zullen via een persoonlijke e-mail een bericht van de vereniging ontvangen om een account aan te maken op 25jaar.testnet.org. We leggen dan ook duidelijk uit hoe je jouw nieuwe account activeert en welke opties je op de nieuwe site hebt (profiel bijwerken, mijn evenementen en mijn werkgroepen). Je oude account op www.testnet.org blijft actief tot en met 1 juli.

Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najaarsevenement 13 oktober: STUUR NU JE INZENDING IN!

Meer informatie 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TestNet Agenda


Jubileum event is op 12 mei 2022!

Dit zijn de activiteiten die TestNet de komende tijd voor jullie organiseert:


Welkom bij TestNet

De vereniging TestNet is een bloeiende en boeiende vereniging met bijna 2000 professionele testers als lid. Wanneer je actief bent met testen of wanneer je op andere wijze bij ons boeiende vakgebied betrokken bent, is TestNet DE vereniging voor jou.

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden (~16 per jaar) en er zijn werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Daarnaast organiseert TestNet jaarlijks twee grote evenementen, zomerworkshops en publiceert ze een online Magazine en een "Flits".

Op deze site vind je informatie over onze doelstellingen en activiteiten en kun je je online aanmelden als lid. Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.


TestNetNieuwsMagazine

Onze redactie zorgt elke keer weer voor een blogpost of videoreview. Soms krijg je lees- en luistertips, dan weer een cartoon. Interviews verschijnen ook met regelmaat, net als de leukst/ergste ervaringen van een van onze leden. Steeds meer leden gebruiken ons als platform voor hun blogpost. En regelmatig verschijnt de column van Ruud onze voorzitter. Daarnaast melden we ook allerhande nieuws uit de media als wij denken dat het interessant is voor testers.

Volg @TestNetNieuws op twitter. 

Naast twitter hebben wij ook een LinkedIngroep en (LinkedIn)bedrijfspagina! Zo blijven wij via diverse kanalen in verbinding met onze doelgroep, want dat vinden wij belangrijk. Wordt lid of volg ons zodat we meer volgers/leden krijgen en hiermee in verbinding bljven!